Argentine cuisine cozinha argentina
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The cuisine of Argentina is distinctive in South America because of its strong resemblance to Spanish , Italian , French and other European cuisines while the cuisine of the Argentine Northwest has more elements of Andean cuisine . A cozinha da Argentina é distintivo na América do Sul por causa de sua forte semelhança com o espanhol , italiano , francês e outras cozinhas européias, enquanto a cozinha do Noroeste argentino tem mais elementos de culinária andina .
Another determining factor in Argentine cuisine is that the country is one of the world's major food producers. Outro fator determinante na culinária argentina é que o país é um dos maiores produtores mundiais de alimentos mais importantes. It is a major producer of meat (especially beef ), wheat , corn , milk , beans , and since the 1970s, soybeans . É um grande produtor de carne (especialmente carne ), trigo , milho , leite , feijão , e desde a década de 1970, a soja . Given the country's vast production of beef, red meat is an especially common part of the Argentine diet . Dada a vasta produção do país de carne bovina, carne vermelha é comum uma parte especialmente da Argentina dieta . Historically, Argentine annual consumption of beef averaged 100 kg (220 lbs) per capita, [ 1 ] approaching 180 kg (396 lbs) per capita during the 19th century; consumption averaged 67.7 kg (149 lbs) in 2007. [ 2 ] Similarly, the enormous quantities of domestically-harvested wheat have made white bread (made with wheat flour ) the most commonly found on the table, the wheat-based Italian dishes popular, and Argentine pizza use more dough than Italian pizza. Historicamente, o consumo anual de carne bovina da Argentina em média 100 kg (220 lbs) per capita, [1] aproximando 180 kg (396 lbs) per capita durante o século 19, consumo em média 67,7 kg (149 lbs), em 2007. [2] Do mesmo modo, as enormes quantidades de trigo colhidas internamente fizeram branco pão (feito com farinha de trigo ) os mais comumente encontrados na tabela, o italiano baseado em pratos de trigo popular, e da Argentina pizza mais grana usar do que a pizza italiana.
Besides some regional disparities addressed in this article, there exist at least two other comparisons which are important in understanding Argentine cuisine: the first distinguishes a cuisine that is essentially urban and cosmopolitan (highly influenced by the " globalization " of food and eating patterns) from a more traditional, idiosyncratic rural cuisine. Além de algumas disparidades regionais abordados neste artigo, existem pelo menos duas outras comparações que são importantes na compreensão cozinha argentina: a primeira distingue uma cozinha que é essencialmente urbano e cosmopolita (altamente influenciado pela " globalização "dos alimentos e hábitos alimentares) de uma mais tradicional, idiossincrática rural cozinha. The second comparison is made on the basis of socioeconomic differences. A segunda comparação é feita com base em diferenças socioeconômicas.
While certain foods can be found in all corners of the country ( Asado , or barbecued meat; dulce de leche ; empanadas ; and yerba mate ; in addition to all sorts of Italian , Spanish , and French dishes) one can map out four broad culinary regions based on major trends. Enquanto certos alimentos podem ser e
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